Glazenwasser Eindhoven, Tilburg, Den Bosch en omgeving

Een betrouwbare glazenwasser in Eindhoven en omgeving

Wilt u een professionele glazenwasser in Eindhoven en omgeving inhuren? Bij Kwamina Services werken we met vakbekwame, gediplomeerde glazenwassers met hart van hun werk. Wij richten ons niet zo zeer op de particuliere markt, maar op grotere klussen. Hierbij kunt u denken aan kantoorpanden, bedrijfslocaties en appartementencomplexen. Bent u huisbaas, locatie manager of directeur en bent u op zoek naar een betrouwbare glazenwasser in Eindhoven? Dan bent u bij Kwamina Services aan het juiste adres. Naast glazenwassers zijn wij ook gespecialiseerd in schoonmaak in Eindhoven en omgeving

Glazenwasser Eindhoven

Het werk van Kwamina Services

Zoals we al schreven, zijn wij specialist in grote klussen. We schrikken niet terug voor een flinke berg werk en hebben de mankracht en training om snel en efficiënt te werken. Heeft u een speciaal verzoek of een lastige opdracht? Ook dan gaan we graag met u in gesprek om te kijken waar de mogelijkheden liggen. We hebben de beschikking over meerdere glazenwassers in Eindhoven, Tilburg, Den Bosch en omgeving waardoor we ook een team kunnen inzetten om u te helpen de raampartijen van uw bedrijfspand of appartementencomplex spic en span te maken. Bij Kwamina Services werken we klantgericht. Uiteraard hebben we onze eigen werkwijze en ideeën, maar we luisteren hierbij altijd naar de klant. Bij ons is de klant koning en dat is terug te zien in onze manier van werken. Bovendien hechten wij waarde aan kwaliteit. Daarom zijn al onze glazenwassers getraind en houden wij ons ten alle tijden aan de geldende veiligheidsmaatregelen.

Contact met Kwamina Services

Zoekt u een glazenwasser of een schoonmaakbedrijf in Eindhoven en omgeving? Twijfel dan niet en neem contact op met Kwamina Services. Wij staan graag voor u klaar en kunnen u een vrijblijvende offerte sturen om een beeld te krijgen van de kosten. Onze prijzen zijn compititief en onderhandelbaar. Huurt u ons in voor meerdere klussen? Dan kunnen we een lager tarief afspreken om beide partijen tevreden te stellen. Heeft u tips voor ons of wilt u graag uw mening met ons delen? Ook dan staan we u graag te woord. U kunt ons telefonisch of per e-mail bereiken. We proberen u altijd zo spoedig mogelijk van antwoord te voorzien. Ook voor bijzondere klussen kunt u bij ons terecht. We denken graag met u mee over de uitvoering en uitdagingen.

Menu