Schoonmaakbedrijf Eindhoven, Tilburg, Den Bosch en omgeving

Het schoonmaakbedrijf Eindhoven en omgeving voor grote klussen

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf uit Eindhoven en omgeving voor uw kantoorpand, trappenhuis of flat? Wilt u een evenementenhal laten reinigen of een pand schoon opleveren? Dan bent u bij Kwamina Services aan het juiste adres. Wij zijn het schoonmaakbedrijf van Eindhoven voor echt grote klussen en zijn gewend om snel, effici├źnt, maar vooral zorgvuldig te werken. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van bedrijfspanden, scholen, zorginstellingen, kantoorpanden en trappenhuizen, maar staan uiteraard ook open voor andere locaties op aanvraag.

Onze werkwijze

Bij Kwamina Services hechten we waarde aan kwaliteit. Ons schoonmaakbedrijf in Eindhoven staat bekend om haar klantvriendelijkheid, flexibiliteit en precisie. Heeft u speciale wensen? Moet een klus per se op een bepaald moment gebeuren? Wilt u schoonmaakwerkzaamheden vroeg of juist laat op de dag uitvoeren? Wij denken graag met u mee om u de beste service te kunnen verlenen. Wij vinden het belangrijk dat onze schoonmakers goed getraind zijn en hart hebben voor het werk. Wij maken gebruik van gediplomeerde krachten met kennis van zaken. Ook houden we ons aan geldende veiligheidsvoorschriften en ARBO-wetten. Naast schoonmaak in Eindhoven en omgeving, kunt u bij ons ook terecht voor een glazenwasser in Eindhoven en omgeving. Dit is een mooie combinatie. Zo weet u zeker dat niet alleen de binnenkant van uw bedrijfspand spic en span is, maar ook de raampartijen brandschoon!

Schoonmaakbedrijf Eindhoven

Klantcontact

Wilt u met Kwamina Services in contact komen over echt grote schoonmaakklussen in Eindhoven en omgeving? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Wij zijn zowel telefonisch, als per e-mail te bereiken. Ook kunnen we u voorzien van een vrijblijvende offerte en denken we graag mee met speciale verzoeken. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, evenals productiviteit. Wij leveren snelle en kwalitatief goede resultaten met het oog op de wensen van de klant. Onze prijzen zijn competitief en bespreekbaar. Wilt u ons inhuren voor meerdere klussen? Dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Heeft u feedback, vragen, op- of aanmerkingen? Ook dan horen we graag van u. We zijn constant hard aan het werk om de kwaliteit van onze service te verbeteren. Bij Kwamina Services is de klant koning en dat ziet u terug in onze werkzaamheden en onze doelen!

Menu